Jõustruktuuride spordimängud võitis politsei- ja piirivalveamet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valitsus arutab taas kaitseväelaste, prokuröride, politsei- ja piirivalveametnike eripensionite kaotamist.
Valitsus arutab taas kaitseväelaste, prokuröride, politsei- ja piirivalveametnike eripensionite kaotamist. Foto: Gertrud Alatare

Sillamäel reedel ja laupäeval toimunud viiendad jõustruktuuride spordimängud võitis politsei- ja piirivalveamet, teiseks tuli vanglateenistus ja kolmandaks kaitsevägi.

Kokku anti võistlustel välja 38 individuaalala medalikomplekti. Viissada sportlast Eesti julgeoleku organisatsioonidest võistles kahe päeva jooksul Kalevi spordikeskuses ja selle lähiümbruses kergejõustikus, sulgpallis, jalgpallis, rannavolles, murdmaajooksus, tänavakorvpallis, males, sisesõudmises, orienteerumises, rattakrossis, lamades surumises ning teenistuspüstolist laskmises.

Võistluse peakorraldaja kaitseliidu ülema abi Margus Purlau sõnul võib spordimängud lugeda õnnestunuks.

«Korraldajana saime väärtuslikke õppetunde, mida on nüüd hea jagada 2018. aasta spordimängude korraldajatega, kelleks on kaitsepolitsei ja sisekaitseakadeemia,» sõnas Purlau.

Jõustruktuuride spordimängud toimuvad igal teisel aastal ja nende eesmärgiks on populariseerida sporti ja tervislikke eluviise ning arendada Eesti Vabariigis laiapõhjalist riigikaitset.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles