Verstappen süüdistas Räikköneni asjatus halamises

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen (NLD) Red Bull Racing on the drivers parade.
28.08.2016. Formula 1 World Championship, Rd 13, Belgian Grand Prix, Spa Francorchamps, Belgium, Race Day.
Photo credit should read: XPB/Press Association Images.
Max Verstappen (NLD) Red Bull Racing on the drivers parade. 28.08.2016. Formula 1 World Championship, Rd 13, Belgian Grand Prix, Spa Francorchamps, Belgium, Race Day. Photo credit should read: XPB/Press Association Images. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Vormel-1 sarja Belgia etapil põrkasid avakurvis kokku Red Bulli piloot Max Verstappen ja Ferrari sõitja Kimi Räikkönen. Nende kahe vahel on ka varem ütlemiseks läinud ja mõlemad andsid mõista, et omavahelised suhted pole kuigi head.

«Verstappen on ainult huvitatud sellest, et mind rajalt välja suruda. Tema sõit on räpane! See on kuradi naeruväärne!» pahandas Räikkönen tiimi raadiosides pärast seda, kui konkurendid olid rajal taas kokku saanud ja Räikkönen pidi ühe kurvi otseks sõitma.

Pärast võistluse lõppu ei jäänud 18-aastane Verstappen kaks korda vanemale Räikkönenile võlgu. «Tema jutt on kummaline. Aga kui keegi halab, siis on see hea šõu. Eriti pärast nende (Räikkönen ja teine Ferrari piloot Sebastian Vettel) käitumist esimeses kurvis. Ma ei kavatse neile pärast seda, kui mulle otsa keeratakse, oma kohta lihtsalt ära anda. Kaitsen lihtsalt oma positsiooni. Kui see kellelegi ei meeldi, siis on see nende endi probleem,» rääkis Verstappen.

Lõpuks tõusis Vettel Belgias kuuendaks, Räikkönen üheksandaks, aga Verstappen piirdus 11. kohaga ja jäi punktikohalt välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles