Pahane Räikkönen: Verstappen põhjustab varem või hiljem tohutu õnnetuse

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen.
Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 piloot Kimi Räikkönen on pahane Red Bulli noore talendi Max Verstappeni peale, kes põhjustavat tema arvates pidevalt ohtlikke olukordi.

Lisaks eilse Belgia GP avakurvile said Räikkönen ja Verstappen kokku ka võistluse keskosas, kui Räikkönen pidi möödumiskatsel ühe kurvi otseks sõitma.

«Kui ma poleks pidurdanud, siis oleks juhtunud tohutu õnnetus. See juhtub varem või hiljem, kui Verstappen oma stiili ei muuda. Mulle meeldib kõva võitlus, aga see pole õige. Teised sõitjad kaitsevad oma positsiooni, aga nad teevad seda õigesti. Tema aga aina ootab ja pöörab pärast mind. Siis pean järsku pidurdama ja hoo maha võtma. Nii ei tohiks juhtuda,» rääkis soomlane BBC vahendusel.

«Võib-olla oleks vaja suurt avariid, et kõigile oleks selge, mis toimub. Loodan, et seda siiski ei juhtu, sest siis võib kellegagi midagi halba juhtuda. Minu arvates pole tema käitumine õige, aga kohtunikel on vist teine arvamus,» lisas Räikkönen.

2007. aasta maailmameistriga pole nõus ka 18-aastane Verstappen ise. «Tema jutt on kummaline. Aga kui keegi halab, siis on see hea šõu. Kaitsen lihtsalt oma positsiooni aj ma ei kavatse oma kohta niisama lihtsalt ära anda. Kui see kellelegi ei meeldi, siis on see nende endi probleem,» ütles Verstappen enesekindlalt.

Eile jõudis Räikkönen lõpuks 9. kohale, Verstappen piirdus 11. kohaga ja punkte ei teeninud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles