Kontaveit tõusis maailma edetabelis kuus kohta

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SCANPIX

Eesti naiste tennise esireket Anett Kontaveit tõusis täna avaldatud WTA maailma edetabelis kuus kohta, asudes nüüd 90. positsioonil. Kaia Kanepi andis aga kuus kohta järgi ja on 207. tabelireal.

USA lahtiste meistrivõistluste esimeses ringis läheb Kontaveit homme vastamisi venelanna Jelena Vesninaga (WTA 20.), kes võitis Rio olümpialt naiste paarismängus koos Jekaterina Makarovaga kuldmedalid.

Sama vastasega mängis 20-aastane eestlanna ka eelmise nädala alguses 1/16-finaalis USAs New Havenis toimunud turniiril, kuid seisul 4:6, 0:1 pidi Kontaveit jalavigastuse tõttu andma Vesninale loobumisvõidu.

Esikohal on endiselt ameeriklanna Serena Williams, kellele järgnevad Angelique Kerber (Saksamaa) ja Garbine Muguruza (Hispaania).

Meestest tõusis Jürgen Zopp ühe koha võrra 205. positsioonile. Juhib serblane Novak Djokovic, järgnevad Andy Murray (Suurbritannia) ja Stanislas Wawrinka (Šveits).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles