Rio olümpia skandaalne bensiinijaam on turistide seas populaarne

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rio bensiinijaam, kust sai alguse Lochtegate.
Rio bensiinijaam, kust sai alguse Lochtegate. Foto: /AP

Ryan Lochte ja kolme teise USA ujuja poolt korraldatud skandaalne segadus, mis korraldati Rio olümpia ajal kohalikus bensiinijaamas, on muutnud tankla populaarseks turismiatraktsiooniks.

Lochtegate’iks kutsutav skandaal seisnes selles, et karjääri jooksul olümpiamängudelt kokku 12 medalit võitnud Lochte ja kolm teist USA ujujat väitsid politseile, et neid rööviti bensiinijaamas relva ähvardusel. Tegelikkuses oli lugu väljamõeldis ning hoopis ujujad olid need, kes tanklas vandaalitsedes seadust rikkusid.

Intsidendi toimumiskoht on tänu skandaalile muutunud aga populaarseks kohaks, kus inimesed käivad pilte tegemas. «Iga päev on samasugune – pildid, selfied, ning uudishimulikud inimesed. Kõik küsivad, kas siin see kõik juhtuski. Paljude hinnangul on kogu värk halenaljakas,» rääkis kohalik bensiinijaama juhataja Marius.

Üks Brasiilia reisibüroo on lisanud tankla ka vaatamisväärsustega tutvumise paketti, mida soetades on võimalik umbes 140 euro eest näha ka Lunastaja Kristuse kuju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles