Ramos: Casillase puudumine koondisenimekirjast on üllatus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos ja Iker Casillas
Sergio Ramos ja Iker Casillas Foto: CHRISTOPHE ENA/AP

Hispaania koondise ja Madridi Reali kaitsemängija Sergio Ramos oli üllatunud, kui kuulis, et tema endine klubikaaslane Iker Casillas ei ole kaasatud Hispaania koondisesse.

Hispaania koondis kogunes täna esimest korda uue peatreeneri Julen Lopetegui juhitud laagrisse, millele järgneb 1. septembril peetav sõprusmäng Belgiaga. Koondise nimekirjas polnud aga legendaarset väravavahti Casillast.

«Olime kõik peatreeneri valikust üllatatud. Casillas on kogu maailma jalgpalli jaoks ajalooline mängija. Täitsa imelik on siin olla ilma Casillaseta, kuid see on uue treeneri otsus, mida saan vaid austada,» vahendab Eurosport Ramose sõnu.

«Peale Casillase puudumise on veel üllatav see, et koosseis pole kuigi palju muutunud. Peatreener tahab taastada meie võiduvaimu ning peame temaga olema kannatlikud ning laskma tal oma tööd teha. Tahame ju kõik sama asja,» jätkas Ramos.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles