Selgus Valgevene koondise koosseis EM-valikmänguks Eestiga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgevene koondise peatreener Alexander Krutikov.
Valgevene koondise peatreener Alexander Krutikov. Foto: SCANPIX

2017. aasta korvpalli EM-kvalifikatsiooniturniiriga tehakse algust kolmapäeval ja Eesti võõrusta avamängus Valgevenet.

Kui rääkida Eesti esimeste vastaste koosseisust, siis pensionile on läinud endine kalevlane Pavel Uljanko, asemele tulnud paar andekat noort, kellest mängujuht Vjatšeslav Korž ja tsenter Maksim Salaš väärivad eraldi äramärkimist. Teised ei tohiks sel suvel veel põhirolli kanda. Suures osas on põhitegijaiks ikka samad näod: Artjom Parahhovski, Aleksandr Kudrjavtsev, Vitali Ljutitš, Nikita Meštšerjakov, Aleksandr Pustohvar. Vahetult enne EM-mänge sai Valgevene lisajõudu Maalik Waynsi (oli mullu Kanguri klubikaaslane Vareses, uuel hooajal mängib Krasnojarski Jenisseis) näol.

Valgevene koondis: Artjom Parahhovski, Nikita Meštšerjakov, Aliaksandr Semianiuk, Aleksandr Kudrjavtsev, Vjatšeslav Korž, Kirill Sitnik, Aliaksei Trastsinetski, Vitali Ljutitš, Roman Rubinštein, Maksim Salaš, Aleksandr Pustohvar ja Maalin Wayns.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles