Tartu Rocki mängija liitus Rakvere Tarva meeskonnaga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Eichfuss (pikem) tegi täna Tarva tiimiga trenni. David Haughton tõmbab Rakvere klubi vormi selga juba kolmandat aastat.
Timo Eichfuss (pikem) tegi täna Tarva tiimiga trenni. David Haughton tõmbab Rakvere klubi vormi selga juba kolmandat aastat. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Korvpalliklubi Rakvere Tarvas on sel hooajal sihiks võtnud, et meeskonnas mängib rohkesti kohalikke kossumehi. Kodulinna klubiga liitub ka kaheksa aastat Tartu ülikooli korvpallimeeskonnas mänginud Timo Eichfuss.

«Mul on väga hea meel, et Timo on meil tagasi. Ta on meil korra juba olnud ka,» kõneles korvpalliklubi Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber Virumaa Teatajale.

 «Anname talle kõige parema võimaluse. Ta saab koju tulla, ta saab oma jala korda. Tema kogemused ja oskused on meie meeskonnale suureks abiks. Väga vägev värk.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles