Eesti võõrustab Maltat täismaja ees

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Rannastaadion.
Pärnu Rannastaadion. Foto: TANEL PIHELGAS/

Kolmapäeva õhtul Pärnu Rannastaadionil peetava Eesti - Malta jalgpallikoondiste maavõistluse piletid on välja müüdud. Kohapeal piletimüüki ei toimu.

Kohtumisele on oodata ligi 2600 pealtvaatajat, mistõttu soovitavad korraldajad järjekordade vältimiseks tulla staadionile varakult kohale.

«Mõistlik on varuda kõigeks aega. Võimalusel palume kasutada staadionile tulekuks ühistransporti, jalgratast või liikuda jala. Autoga tulles peab varuma aega ja arvestama, et staadioni läheduses on parkimiseks piiratud võimalused,» lausus Eesti Jalgpalli Liidu peadirektor Tõnu Sirel.

Publikul palutakse jälgida piletil märgitud infot sissepääsu kohta, riietuda vastavalt ilmastikule ning jätta koju oma söök ja jook, samuti suuremad kotid ja ohtlikud esemed. Staadionile sisenemisel tuleb läbida turvakontroll.

Pärnu Rannastaadion avatakse publikule homme, 31. augustil kell 17:00. Mängueelne soojendus algab kell 17:45, koondiste rivistus ja hümnide esitamine leiab aset kell 18:15. Avavile kõlab kell 18:30.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles