Arsenali mängumees sai loa klubist lahkuda

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jack Wilshere (esiplaanil).
Jack Wilshere (esiplaanil). Foto: SCANPIX

Terve profikarjääri vältel erinevate vigastuste küüsis vaevelnud Jack Wilshere'il on lubatud Londoni Arsenali jalgpallimeeskonnast soovi korral laenule lahkuda.

24-aastane jätkuvalt lubav talent on käimasoleval hooajal pääsenud vahetusmehena väljakule kahes kohtumises, sekkudes mängu kohtumiste viimastel kolmandikel. Suuresti on seni vähene mänguaeg tingitud järjekordsest vigastusest - nimelt ravis Wilshere suvisel ajal põlvega seonduvat terviseriket, kirjutas Soccernet.ee.

Londoni klubil on jäänud kaks päeva aega, et leida keskpoolikule sobiv mängupaik - üleminekuaken sulgub Inglismaal kolmapäeval, sealse aja järgi kell 23.00.

Samuti jäi EM-il Inglise koondisse kuulunud Wilhsere välja ka hiljuti rahvustiimi uue peatreeneri Sam Allardyce'i esimesest koosseisuvalikust just põhjusel, et poolik ei ole piisavalt suutnud kanda kinnitada Arsenali põhikoosseisus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles