Anier enne mängu Maltaga: uus staadion ja täismaja – kõik on positiivne

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise pressikonverents enne mängu Maltaga
Eesti koondise pressikonverents enne mängu Maltaga Foto: Gertrud Alatare

Eesti jalgpallikoondis kohtub homme Pärnus Maltaga ning ründaja Henri Anier kinnitas, et nagu alati, minnakse mängu võitma. Pärnus mängimise üle on Anieril hea meel, kuna staadion on välja müüdud ja oodata on head atmosfääri.

«Väga hea meel on, et neid mänge Tallinnast välja viiakse. Uus staadion ja täismaja – kõik on positiivne. Väljaku seisukorraga me veel tutvunud pole, kuid peagi läheme teeme seal trenni,» rääkis Anier Pärnu Postimehele.  

Kohtumine Maltaga on küll sõprusmäng, kuid Anieri sõnul on see väga oluline. «Maltaga mäng on viimane test enne MM-valiksarja avamatši Bosniaga. Treeneritel on võimalik viimaseid korrektuure teha ja vaadata, kes saata 6. septembril tähtsasse lahingusse Bosnia vastu.»

Ta jätkas: «Meie läheme meeskonnaga alati igat mängu võitma. Loodetavasti suudame Maltale oma mängu peale suruda ja tulemust teha. Isiklik eesmärk on võistkonda võimalikult palju aidata. Ründajana üritan loomulikult väravat lüüa.»

Kolmapäeval kell 18.30 Pärnu Rannastaadionil algavale mängule on oodata 2600 pealtvaatajat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles