Üllatus: Tarvaga liitus Eesti koondise väravavaht

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Meerits.
Marko Meerits. Foto: Rene Suurkaev

Rakvere Jalgpalliklubi Tarvas ja Marko Meerits leppisid kokku, et Eesti meeste jalgpallikoondise eest neljas mängus väljakul käinud 24-aastane väravavaht kaitseb kuni käimasoleva hooaja lõpuni Lääne-Virumaa klubi värve.

Meerits alustas hooaega Hollandi tugevuselt teise liiga klubis FC Emmen, enne seda kuulus ta sama riigi kõrgliigaklubi Vitesse rivistusse.

Tarva tegevjuht Reijo Kuusik lausus, et tal on väga hea meel Marko Meeritsa liitumise üle. «See on omamoodi sõnum – jalgpalliklubi Tarvas on Eesti tippjalgpallis tõsiseltvõetav võistkond ja me tunneme rõõmu, et saame anda Markole võimaluse ennast Tarvas uuesti üles töötada,» lausus ta. «Samuti loodame, et Tarvas saab tänu temale hooaja lõpuspurdiks ekstra uut indu juurde ning suudame võidelda välja kauaoodatud võidu.»

Meerits märkis, et ehkki tema karjääri esimesed aastad täiskasvanute jalgpallis olid edukad – ta sai noorelt Tallinna FC Flora esikindaks ja teenis välislepingu – siis hiljem ei ole asjad soovitud moel toiminud. «Minu ambitsioonid ei ole kadunud,» märkis Meerits. «Tahan saada tippväravavahiks ja murda tagasi Eesti A-koondisse, milleks on vaja julgust astuda vähemalt näiliselt samm tagasi. Tänan JK Tarvast mulle pakutud võimaluse eest taastada oma sportlik vorm ja saada mängupraktikat. Loodan, et saan kaasa aidata klubi ajaloo esimese Premium Liiga hooaja väärikale lõpetamisele.»

Järgmises Premium Liiga mängus siirdub JK Tarvas Tartusse, kus 9. septembril kohtutakse sealse JK Tammeka meeskonnaga. Kodumurul näeb tarvalasi heitlemas taas 12. septembri mängus Paide Linnameeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles