Põnevad valikud – kus sõidab Tänak tuleval hooajal?

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Saksamaa rallil.
Ott Tänak Saksamaa rallil. Foto: Timo Anis

Autoralli MM-sarjas on seoses Hiina ralli ärajäämisega ootamatult pikk paus. Seepärast kütavadki septembri viimastel päevadel Korsikal toimuva järgmise kihutamiseni enim kirgi uue hooaja kohta käivad spekulatsioonid. Eestlaste jaoks on mõistagi kõige tähtsam Ott Tänaku saatus. 

Peamine küsimus seisnebki selles, kas viimastel aastatel M-Spordi meeskonnaga tihedalt seotud Tänak jätkab samas süsteemis või sõlmib enda jaoks kasuliku tehingu mõne muu meeskonnaga. Ralliringkondades on Tänakuga seoses räägitud eelkõige MM-sarjaga taasliituvast Toyotast, aga ka Hyundai tiimist. Ühtegi ametlikku teadannet pole mõistagi tulnud ning arvestades rallimaailma tavasid, vaevalt lähiajal ka tuleb.   

Uisapäisa pole Tänakul mõtet M-Spordist minema tormata. Tegemist on tema jaoks läbi ja lõhki tuttava tiimiga ning ootamatult negatiivsed üllatused on vähetõenäolised. Nii arvavadki Postimehega rääkinud spetsialistid, et ilmselt oleks õigem jääda veel üheks hooajaks Malcolm Wilsoni talli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles