Tallinna maratonil osaleb tuhandeid inimesi vähemalt 51 riigist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SEB Tallinna maraton 2015.
SEB Tallinna maraton 2015. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Eesti populaarseimale rahvaspordisündmusele ehk SEB Tallinna Maratonile on end juba kirja pannud tuhandeid inimesi tervelt 51 riigist. Registreerimise intensiivsus läheneb tuhandele inimesele päevas.

9.-11. septembril toimuvale  maratonile registreerimise tippaeg on kätte jõudnud. Iga päev lisandub stardinimekirja sadu liikumisharrastajaid.

«Soovitame registreerumist mitte jätta viimasele hetkele, sest stardikohad täituvad väga kiiresti. Kui maraton ja poolmaraton nõuavad spetsiaalset ettevalmistust, siis viie- ja kümnekilomeetrised distantsid on kõigile jõukohased ja just sinna lisandub osalejaid kõige suurema aktiivsusega,” innustas SEB Tallinna Maratoni sekretariaadi juht Jaana Jõgisuu liikumisharrastajaid registreerima.

Traditsiooniliselt septembri teisel nädalalõpul toimuv maraton on tänavu esmakordselt kolmepäevase programmiga ning tublisti uuenenud rajaprofiiliga.

Ennast võib proovile panna maratonijooksus (42,195 km), poolmaratonil (21,1 km), 10-kilomeetrisel jooksu- ja käimisrajal, viiekilomeetri pikkusel Nike Noortejooksul ja Mesikäpa lastejooksudel. Kõigi distantside kokkuvõttes ootavad korraldajad tänavu osalema 20 000 spordisõpra.

SEB Tallinna Maratoni erinevatele distantsidele saab veel sel nädalal soodsama hinnaga registreeruda aadressil www.jooks.ee. Samal veebiaadressil on avatud ka registreerimine Nike Noortejooksule ja Mesikäpa lastejooksudele.

Maratoni korraldamisel lööb kaasa üle 500 vabatahtliku. Kõigil, kes tunnevad soovi olla Eesti suurima rahvaspordipeo korraldamise juures, on veel võimalik liituda.

Tallinna Maraton on olnud viimastel aastatel Eesti suurimaks rahvaspordisündmuseks ja tuntuimaks maratoniks. Möödunud aastal osales suurimal rahvaspordipeol ühtekokku 19559 liikumisharrastajat 49 riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles