Eesti üks parimaid ujujaid lõpetas 22-aastaselt karjääri

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tess Grossmann
Tess Grossmann Foto: Tairo Lutter / Postimees

22-aastane ujuja Tess Grossmann riputas ujumisprillid varna ning ootab huviga enda uut elu. Grossmann oli viimastel aastatel Eesti parimaid sprintereid ning osales mitmel rahvusvahelisel tiitlivõistlusel. 

Pikalt Eesti esisprinteri staatust kandnud Grossmann võitis karjääri jooksul 54 Eesti meistritiitlit ning startis 29 korral erinevatel tiitlivõistlustel. «Viimasel aastal oli minu eesmärgiks pääseda olümpiale, kuid tulemused jäid oodatust kaugemale ning see tekitas pettumust, mis ei lasknud enam ujumist nautida. Ja on teada, et kui enam tegevust ei naudi, siis pole sealt ka midagi head enam oodata,» vahendab Priit Aaviku Ujumisblogi Grossmanni sõnu.

Ujumise juurest eestlanna siiski ei kao. «Ujumine on olnud peaaegu 20 aastat minu elu lahutamatu osa ning loodan olla tulevikus sellega samuti seotud. Soovin tänada kõiki treenereid, nad on kõik minu jaoks väga erilised inimesed. Lisaks soovin tänada kõiki oma sõpru ja toetajaid, kes on minuga sellel pikal ja ilusal teel kaasas olnud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles