Sainz: kutsume praeguseid vormel-1 autosid hübriidideks

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Sainz Jr
Carlos Sainz Jr Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Toro Rosso noor vormelipiloot Carlos Sainz Jr on uue hooaja vormelite pärast põnevil, kuna need tõstavad tema sõnu kuningliku sarja teise kategooriasse.

Reeglimuudatuste tõttu muutuvad vormelid tuleval aastal ringi peale koguni kuus sekundit kiiremaks. Sainzi sõnul on kiiremad autod täpselt see, mida F1 vajab. «See on praegusega võrreldes täiesti teine kategooria. Praegu kutsume vormel-1 autosid hübriidideks, järgmise aasta auto tundub aga juba tõeline F1 masin,» rääkis Sainz Autospordile.

Red Bulli piloot Daniel Ricciardo on veendunud, et uued vormelid muudavad kvalifikatsioonisõidu paremaks, kuid kahtleb, kas mõju kandub edasi ka võistlussõitudesse. «See on lahe, et autod on kiiremad. Ilmselt on seda rohkem näha kvalifikatsioonis, kuid kui ka võistlussõit on samasugune nagu sel aastal, siis pole see suur traagika.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles