Kalev/Cramo leegionäril on olnud probleeme nii narkootikumide kui alkoholiga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Upshaw
Robert Upshaw Foto: twitter

Valitsev Eesti meister Kalev/Cramo teatas täna, et sõlmis lepingu 22-aastase Robert Upshawiga. Cramo peatreener Alar Varrak kommenteeris pressiteates, et tehing on riskantne, kuna ameeriklasel on pahapoisi imago. 

Upshaw jõudis eelmisel aastal NBAs mängiva Los Angeles Lakersiga küll lepinguni, kuid tema teenetest loobuti enne hooaja algust. Potentsiaalikas mängija on ise varasemalt tunnistanud, et tal on mitmeid probleeme, kuid ta ei ole neid kunagi varjanud.

«Mul on olnud kokkupuuteid narkootikumide ja alkoholiga. Olen väga palju läbi elanud, kuid pole midagi kunagi enda teada hoidnud,» rääkis ameeriklane eelmisel aastal avaldatud artiklis. «Sain 21-aastaselt aru, et mul on perekond vaja ära toita ning et leib ei tule ise lauale,» jätkas Upshaw.

Möödunud hooajal mängis mees Los Angeles D-Fendersi eest NBA tütarliigas, kust aga saadeti ta minema, kuna eksis antidopingureeglite vastu. Kuigi Upshawki talent ei olnud klubile kordagi kahtluseks, lõpetati temaga 2016. aasta märtsis leping narkoprobleemide tõttu. 

Narkootikumid olid ka põhjuseks, miks ta visati välja Fresno State'i ülikoolist. «Olen teinud halbu valikuid. Ma ei saa muuta seda, mis on juhtunud, kuid võid öelda, et olen sellest õppinud. Ma ei tarvita enam ning ei kavatse enam tarvitada. Olen kasvanud suureks,» rääkis Upshaw pärast vahelejäämist.

Ta võeti küll Washingtoni ülikooli korvpalliprogrammi, kuid visati peagi ka sealt välja. Täpset põhjust ülikool küll välja ei toonud, sõnades, et mees eksis tiimi reeglite vastu. Samas on ESPN väitnud, et ka sel korral olid probleemiks narkootikumid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles