Hartist sai esimene Inglismaa väravavaht Serie A ajaloos

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joe Hart
Joe Hart Foto: LaPresse/Fabio Ferrari/LaPresse

Torino jalgpalliklubi teatas ametlikult, et on sõlminud laenulepingu Manchester Cityga, mille kohaselt kaitseb Joe Hart ühe aasta Itaalia klubi väravat.

Pep Guardiola tulekuga City etteotsa kadus Hartil võimalus põhikoosseisus mängida, kuna uus peatreener ei pea tema palliga mängimise oskust kuigivõrd heaks. Peagi tõi Guardiola Citysse Claudio Bravo ning see tähendas, et kui Hart tahab tuleval hooajal mänguaega saada, tuleb tal minna mujale.

Kuigi Inglismaa koondise väravavahti seostati tugevalt Sunderlandiga, otsustas mees Torino kasuks ning temast sai esimene inglasest väravavaht, kes Serie A-s mängib. Kuigi Harti valik liituda just Torinoga on pälvinud kriitikat, eelkõige seetõttu, et ta ei ole enam suure tähelepanu all, on mees ise oma valikuga rahul.

«Torino pakkumine tuli õigel ajal. Olen õnnelik, et saan mängida sedavõrd ilusas ja tähtsas liigas nagu Serie A,» sõnas inglane Torino kodulehel avaldatud teates.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles