Legendaarne korvpallitreener lahkub Audentesest

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanus Levkoi.
Jaanus Levkoi. Foto: Liis Treimann

KORVPALL. Võimalus, et Audentese spordikooli korvpallitüdrukute treener Jaanus Levkoi lahkub ametist, püsis väidetavalt õhus terve suve. Lõplikult langetati otsus aga vaid päev enne uue õppeaasta algust.

Levkoi, kes asus Audentese eelkäijaks olnud TSIKis tööle juba 40 aastat tagasi ning on aastakümnetega kasvatanud üles mitu põlvkonda korvpallureid, jätkab korvpallitarkuse jagamist Läänemaal. «Hakkan organiseerima Läänemaa korvpalli tööd. Olen sealsed vallad ja koolid läbi käinud ja vähemalt praegu paneb see töö silma särama,» rääkis Levkoi.

Iseenesest ongi ju kõik ilus: 66-aastane ülikogenud treener naaseb lapsepõlve kodukanti ja üritab sealsesse aastaid varjusurmas olnud korvpallile puhuda sisse uut elu.

Küsimusi võib tekitada aga selle käigu ajastus ning seda just Audentese vaatevinklist. Täna alustavad noored uut kooliaastat, kuid tüdrukutel pole õiget treenerit. Kuni leitakse uus inimene, tegeleb nendega Audentese spordiklubis töötav Reet Rausberg. Asjade selline käik tuli üllatusena ka Levkoi kolleegidele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles