Tarmo Rüütlist sai uue jalgpalliklubi peatreener

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli.
Tarmo Rüütli. Foto: Peeter Langovits

Esmaspäeval tegevust alustava Põhja-Tallinna jalgpalliklubi peatreenerina asus ametisse endine eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli.

«Mul on heameel liituda Põhja-Tallinna Jalgpalliklubiga, kus on ühendatud nii noorte treenerite uljus kui vanemate kogemus. Samuti on meeldiv, et Põhja-Tallinna linnaosavalitsus on väga toetavalt uue klubi asutamisesse suhtunud, mis annab usku, et üheskoos saame klubist kasvatada linlaste jaoks olulise kogukonnaorganisatsiooni,» lausus Tarmo Rüütli. «Soovime Põhja-Tallinna noortele, sõltumata nende soost ja rahvusest, pakkuda kvaliteetseid treeninguid ja jalgpallist naudingut. Anname parima, et iga meie klubiga liituv noor läheks treeningult koju rõõmsalt, oodates innuga järgmist trenni,» lisas Rüütli.

Põhja-Tallinna Jalgpalliklubi alustab esmaspäeval noortetööga, asudes läbi viima treeninguid 6-14aastastele poistele ja tüdrukutele, kuid aasta lõpus alustatakse esindusmeeskonna komplekteerimist. Klubi soov on muuta Tallinna üks suurem linnaosa, Põhja-Tallinn, ka spordielus positiivsel moel hästi nähtavaks.

«See on Põhja-Tallinna jaoks väga suur uudis, mis rõõmustab mind sama palju, kui Ragnar Klavani liitumine Inglismaa kõrgliigaklubiga Liverpool. Jalgpall on mulle väga südamelähedane mäng, kooliajal oli see üks minu lemmikutest spordialadest. Tunnustan Tarmo Rüütlit, et ta selle suurepärase algatusega kaasa tuli,» ütles Põhja-Tallinna vanem Raimond Kaljulaid.

Klubi noortetreeningute kodubaasiks saab aadressil Kari tn 13 asuva endise Ranniku Gümnaasiumi staadion ning nädal hiljem avatakse treeninggrupid Karjamaa Põhikooli staadionil (Kopli tn 92), kuid Sõle spordikompleksi jalgpalliväljaku avamise järel jätkatakse treeninguid seal. Klubi noortetööjuht on endine tippjalgpallur ja suurte kogemustega treener Urmas Hepner ning noortetreenerid Aleksei Naariste, Vladimir Batanov ja Mairon Pihor.

Kuigi klubi pakub septembris ja oktoobris treeninguid tasuta, on igale treeninggrupile ette nähtud kaks treenerit, et tagada treeningute läbiviimise parem kvaliteet.

Põhja-Tallinna Jalgpalliklubi tegevuse pidulik avamine toimub esmaspäeval, 5. septembril kell 18.00 endise Ranniku Gümnaasiumi (Kari tn 13) staadionil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles