Valus hoop: Eesti koondis jäi ilma ühest võtmemängijast

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Polina ja Natalja Bratuhhina.
Polina ja Natalja Bratuhhina. Foto: volley.ee

Reedel tehakse Kohilas algust rahvusvahelise võrkpalliturniiriga, kui Blessix Karikal osaleb lisaks Eesti rahvusnaiskonnale ka Kohila VK/E-Service, Rootsi Lindesberg Volley ja Läti rahvuskoondis. Kahjuks ei näe aga Eesti eest mängimas Polina Bratuhhina-Pitoud. 

Eesti koondise jaoks on tegemist esimese ettevalmistava turniiriga enne Euroopa meistrivõistluste valiksarja 2. ringi, mis saab alguse septembri keskel. Väga palju naiskond täies koosseisus nädalavahetusel võistelda siiski ei saa, sest Kohila klubi eest mängivad turniiril neli koondislast. Täiskoosseisuga peab Eesti koondis turniiri viimase mängu Läti koondise vastu, kirjutas volley.ee.

Kahjuks ei esinda sellel sügisel aga Eesti värve Polina Bratuhhina-Pitou, kes kevadel toimunud EM-valiktsükli esimeses ringis oli Eesti koondise üks võtmemängijaid ja liidreid. Bratuhhina-Pitou otsustas hetkel võrkpalliga lõpparve teha ja suunduda teistele elualadele. Lisaks viimatimainitule jääb sügisel koondise tegemistest eemale ka kevadel koondist aidanud Anna Kajalina. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles