Pealtvaataja rollis Arbet: poistelt supermäng, olime füüsiliselt kõvasti üle

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet.
Gregor Arbet. Foto: Tairo Lutter

Sel suvel Eesti korvpallikoondise kapten olema pidanud Gregor Arbet ravib endiselt vigastust ja vaatas eestlaste uhket võitu Valgevene üle platsi kõrvalt. Õnneks tekitas vaatepilt positiivseid emotsioone.

«Poistelt supermäng! Heameelt valmistas, et Eesti sai skoorimisega hästi hakkama ja punkte tuli igalt poolt. See oli kontrollmängudes meie suurim puudujääk, aga täna kõik toimis. Kaitses pidimegi üsna head olema ja nii läkski. Oli teada, et meil võib Valgevene pikkadega raskeks minna, aga näiteks (Artjom) Parahhovski viskas päris palju mööda, kuigi tegi Valgevene poolt kõige rohkem punkte lõpuks,» muljetas Arbet pärast kohtumist.

Oodatult rõõmustas teda Martin Dorbeki hiilgav viskepäev – kuuest kaugviskest tabas koguni viis. «Ta pidi ühe hullu viske tegema, aga ainult see läkski mööda. Muidu ega väga ei mäleta, et tal selline viskepäev oleks olnud,» ütles koondise senine esisnaiper.

«Ei tundunud, et me oleks taktikaliselt midagi teistmoodi teinud kui kontrollmängudes, aga silma hakkas, et olime Valgevenest tunduvalt agressiivsemad. Füüsiliselt olime päris kõvasti üle,» lisas Arbet, kes valikturniiril koondist esindada ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles