Tartu Ülikooli korvpallimeeskond alistas valitseva Läti meistri

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe
Gert Kullamäe Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond kohtus täna hooajaeelses mängus Läti meistri Valmiera/ORDO-ga ja sai kirja veenva võidu.

Tartu meeskonna võidunumbrid olid 80:59. Eesti klubi parimatena said värsked leegionärid Venky Jois ja Dominykas Milka kirja kaksikduublid: esimese arvele kirjutati 17 punkti ja 11 lauapalli, teisele läks kirja omakorda 15 punkti ja 12 lauapalli. Janari Jõesaar lisas omalt poolt 13 silma ning kaheksa lauapalli.

Tartlaste peatreener Gert Kullamäe jäi oma hoolealuste esitusega igati rahule. «Esimeseks mänguks ideaalne koht ja ideaalne tulemus,» rääkis Kullamäe. «Kindlasti jäi täna rohkem head silma. Numbrid on väga head. Loomulikult on siit veel pikk-pikk tee minna ja tänase mängu põhjal ma mingeid järeldusi ei hakkaks tegema, aga esimese mängu kohta väga hea mängupilt,» lisas Kullamäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles