Kristjan Ilves tegi Austrias karjääri parima võistluse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Ilves.
Kristjan Ilves. Foto: NordicFocus

Kolmapäeva hilisõhtul Austrias toimunud kahevõistluse suvisel GP-etapil sai Kristjan Ilves 12. koha, mis on ühtlasi tema seniseks parimaks tulemuseks MK-sarjas.

89 meetri pikkust õhulendu näidanud Ilves teenis sellega 103,4 punkti ja hoidis  peale hüppevooru 12. kohta. Kaotust liidrile Jarl Magnus Riiberile Norrast oli enne 10 km rollerirajale minekut +1.11. Vabatehnikadistantsil näitas alates juulist Anatoli Šmiguni käe all murdmaatreeninguid tegev Ilves päeva 24. aega ning suutis oma positsiooni hoida ja tasuks senise karjääri kõrgeim 12. koht.

Etapivõidu võttis kodupubliku rõõmuks neljandalt kohalt murdmaarajale startinud Mario Seidl. Talle järgnesid sakslane Fabian Riessle ja norralane Haavard Klementsen. Hüppevooru järel liidrikohta hoidnud Jarl Magnus Riiber õlavigastuse tõttu rolleridistantsil starti ei tulnud.

Teise eestlasena stardis olnud Karl August Tiirmaa hoidis peale hüppevooru 34. kohta, kuid päeva 52. sõiduaeg langetas meie mehe lõpparvestuses 49ndaks.

Kolmest osavõistlusest koosneva kahevõistluse suvise GP-sarja viimane etapp peetakse 2.-3. septembril Saksamaal Oberstdorfis, kus on kavas kaks individuaalvõistlust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles