Müürsepp tõi Valgevene korviküti Kalev/Cramo ridadesse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Ljutõtš (nr 10)
Vitali Ljutõtš (nr 10) Foto: Sander Ilvest

Valitsev Eesti korvpallimeister Kalev/Cramo sõlmis lepingu teise välismängijaga, kelleks on Valgevene koondislane Vitali Ljutõtš.

Valgevene koondise viimase aja üks resultatiivseimaid mängijaid oli platsil eile ka Saku Suurhallis ning kogus Eesti koondise vastu 11 punkti. Eelmises EM-valikmängude tsüklis oli 24-aastane Ljutõtš keskmiselt 15,7 punktiga mängu kohta meeskonna resultatiivseim, tabades sealjuures kolmepunktiviskeid 47,6 protsendilise täpsusega.

Viimased klubihooajad on põhiliselt väikese ääre positsiooni täitev 198 sentimeetrit pikk mängumees veetnud BC Šiauliai ja Tsmoki-Minski ridades.

«Ilmselt me poleks sellele positsioonile mängijat väljastpoolt muidu otsinud, aga täna on paraku seis selline, et täpselt pole teada Gregor Arbeti naasmine korvpalliplatsile. Juhul, kui saame ka koha EuroCupi turniiril, pole meil midagi teha. Meie pink peab olema piisavalt pikk, et sellisele koormusele vastu pidada. Antud mängija siia jõudmisel on suur osa ka Martin Müürsepal, kellele jäi ta silma Valgevene koondises,» lisas peatreener Alar Varrak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles