Eesti edukaim naiskond sattus ootamatult tänavale ja kolis maale

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna 1182 krooniti kevadel taas Eesti meistriks.
Tallinna 1182 krooniti kevadel taas Eesti meistriks. Foto: Raul Mee

KORVPALL. Viimaste aastate Eesti edukaim, Audentese Spordiklubi korvpallinaiskond, mis eelmisel hooajal kandis nime Tallinn 1182 , kolib Raplasse ja hakkab sellest hooajast kandma nime FCR Media/Rapla KK. Viimase kümne hooaja jooksul kaheksa Eesti meistritiitlit võitnud naiskond pidi selgi hooajal baseeruma vanas kohas, ent ootamatult asjad muutusid.

«Mul olid juba lepingud mängijatega, lepingud toetajatega ja kokkulepped liigadega olemas, kui sain ootamatult e-kirja, et koostöö Audentese Spordiklubiga lõpeb. Põhjuseks toodi finantside puudumine,» sõnas naiskonna mänedžer Rando Reining ja lisas, et paar esimest päeva ahmis ta üllatusest õhku.

«Ei osanud seda oodata, ühtäkki polnud mul enam juriidilist kehagi, millega mingeid liigasid mängida,» lisas Reining. Esimesena helistaski ta Raplasse ja pärast mõnenädalast arupidamisi löödi käed.

«Mul on väga hea meel, et meie naiskond sai liituda klubiga, mis on üks vähestest Eestis, kus meeste/noormeeste ja naiste/neidude korvpallile osutatakse võrdset tähelepanu – Eestis on see harukordne.  Loodan ja usun, et suurepärased kohalikud fännid võtavad meid omaks. Loodetavasti õnnestub ühise koostöö tulemusena hooaja lõpuks meistritiitel korvpallipealinna tuua.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles