Räikkönen Verstappenile: vormel-1 ei ole kättemaksmiseks õige koht

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

Ferrari piloot Kimi Räikkönen sõnas tänasel Itaalia GP meediapäeval, et vormel-1 ei ole koht, kus kätte maksta.

Räikkönen tegi taolise avalduse pärast Red Bulli sõitja Max Verstappeni sõnavõttu, mille kohaselt lubas Verstappen, et kui keegi peaks tema sõidu ära rikkuma, siis ei kavatsegi ta nende elu lihtsaks teha. «Nad peavad aru saama, et ma ei lase neid lihtsalt endast mööda,» sõnas Verstappen.

Soomlasele selline mõtteviis aga ei meeldinud. «Mul ei ole isiklikult Maxi vastu mitte midagi. Ta teeb head tööd ning on kiire. Kuid tunnen, et mõned asjad, mida ta teeb, ei ole lihtsalt õiged. Kõigil inimestel on õigus oma arvamusele,» rääkis Räikkönen.

«Kui keegi põhjendab oma tegevust sellega, et keegi teine tegi midagi esimeses kurvis, siis see on kättemaks. Selles spordis ei ole meelega kättemaksmisele aga kohta. See kõik võib lõppeda väga halvasti. Jah, inimesed teevad vigu, kõik on neid teinud. Sellega tuleb leppida, kuid vormel-1 ei ole koht, kus käitud rumalalt ning teha kellelegi tagasi,» jätkas soomlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles