Verstappen: tahaksin Kimiga rääkida, aga tal pole aega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen (esiplaanil) ja Kimi Räikkönen Belgia etapil.
Max Verstappen (esiplaanil) ja Kimi Räikkönen Belgia etapil. Foto: SCANPIX

Läinud nädalavahetusel Belgia vormel-1 etapi avakurvis kokku põrganud ning hiljemgi rajal duelli pidanud Max Verstappen ja Kimi Räikkönen pole siiani saanud nelja silma all suud puhtaks rääkida. Verstappeni kinnitusel tahaks tema seda küll teha, ent Räikkönen on jäänud seni tabamatuks.

Räikkönen süüdistas Spa etapi järel Verstappenit ohtlikus sõidus, hollandlane leidis aga, et hoopis talle tehti avakurvis liiga. «Olen küll püüdnud temaga rääkida, aga tal pole aega, sest Ferraril on väga kiired ajad,» lausus Verstappen portaalile formula1.com. Sel nädalavahetusel kihutatakse Itaalias Monzas ehk Ferrari kodurajal.

Hollandlane kinnitas aga jätkuvalt, et olgu jutuajamine milline tahes, oma sõidustiili muuta ta ei kavatse. «Miks peaksin seda tegema? Juhtus mis juhtus, nüüd on ees juba uus nädalavahetus ja kavatsen taas hea koha pärast võidelda,» teatas Verstappen enesekindlalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles