Pehrsson: Klavani koondisega liitumine selgub täna

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson ütles täna toimunud pressikonverentsil, et meeskonna kapteni Ragnar Klavani osalemine teisipäevases MM-valikmängus Bosnia ja Hertsegoviina vastu on endiselt lahtine. Keskkaitsjat vaevab põlvevigastus ja seni ravis ta seda oma koduklubi juures.

Samas oli rootslasest juhendaja antud küsimuse juures positiivsem, kui kaks päeva tagasi jagatud kommentaarides. «Ragnar alustas tund ja 45 minutit tagasi Liverpoolis testi, mis näitab, kas ta on vigastusest taastunud. Meie ootame nüüd neilt vastust, mis saabub tänase päeva jooksul,» selgitas Pehrsson. «Kui ta läbib testi edukalt, siis annab Liverpool rohelise tule, et koondisega liituda.» 

Pehrsson rõhutas, et see ei tähendaks automaatselt seda, et Klavan on valmis teisipäeval mängima. «Tema lõplik valmisolek selgub alles mängupäeval.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles