Noored Eesti tennisistid pakkusid Leedus suurüllatuse ja võitsid paarismänguturniiri

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noored Eesti tennisistid, võidukas Sofia Tšeklistova vasakul, Katriin Saar vasakult kolmas.
Noored Eesti tennisistid, võidukas Sofia Tšeklistova vasakul, Katriin Saar vasakult kolmas. Foto: Eesti Tennise Liit

Leedus peetud Šiauliai Mayor’s Cup 2016 ITF Juniors sarja turniiril võitsid Eesti noored tennisistid Sofia Tšeklistova ja Katriin Saar paarismängu turniiri.

5. kategooria ITF Juniors turniiril alustasid põhiringis noormeestest Siim Troost ja Robin Erik Parts, neidusid oli põhiringis koguni kuus: Tšeklistova, Saar, Lissi Kubre, Helena Narmont, Saara Orav ja Maria Lota Kaul, kirjutas tennis.ee.

Veerandfinaali jõudsid üksikmängus noormeestest Troost ja neidudest Tšeklistova ning Orav, poolfinaalidesse Eesti noored aga ei pääsenud.

Paarismängus üllatasid aga eestlannad Tšeklistova ja Saar kõiki vastaseid, jõudsid asetust omamata finaali ning võitsid seal kõrgeima asetusega paari – Iveta Daujotaitet - Rebeka Marareta Mertenat. Põnevas finaalmängus võitsid eestlannad 6:0 avaseti, kaotasid seejärel 3:6 teise. Ülipingelises otsustavas setis jäid lõpuks Tšeklistova ja Saar peale 10:8 ja said kirja oma karjääri esimese ITF Juniors turniirivõidu paarismängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles