Valitsev Eesti meister stardib Tallinna rattamaratonil

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Räim.
Mihkel Räim. Foto: Cycling Academy Team

Pühapäeval toimuval 19. Tallinna rattamaratoni põhidistantsil teeb kaasa ka valitsev Eesti meister grupisõidus Mihkel Räim, kes lubab anda konkurentidele kõva lahingu. Start 47 km pikkusele distantsile antakse täpselt südapäeval.

Maastikurattasõit on sportlasele parajaks väljakutseks. «Tegin tänavu kaasa Valgehobusemäel peetud maratoni, kus tulin kaheksandaks. Enne seda sattusin maastikurattale kolm aastat tagasi Tartu rattamaratonil. Kuna võistlusi hetkel napib, siis otsustasingi Kõrvemaal peetava maratoni kasuks. Sealsed rajad on mulle võõrad, ongi huvitavam. Parim treening on võistlus ja saan end seal testida,» ütles Räim.

Cycling Academy Teamis sõitev Räim vaatab hooajale tagasi suure rahuloluga. «Kanada velotuuri kaks etapivõitu ja Ungari velotuuri üldvõit on minu jaoks kaks kõige eredaimat hetke. Elu parim hooaeg! Järgmisest aastast oleme n-ö aste kõrgemal teises divisjonis ja  saame juba suuremaid sõite kaasa teha,» lisas ta.

Järgmine start pärast Tallinna maratoni ootab ratturit ees septembri keskel Itaalias. Hooaja peale tuleb Räime sõnul kokku umbes  26 000 rattakilomeetrit. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles