Sainz: Verstappeniga mul probleemi pole, aga FIA-ga on küll

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Sainz Jr
Carlos Sainz Jr Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Itaalia GPle eelnenud sõitjate koosolek möödus rahulikult, hoolimata sellest, et meedia vahendusel on Red Bulli mees Max Verstappen viimasel ajal ohtralt kriitikat saanud.

«See oli väga rahulik ning ühtne koosolek. Probleem on selles, et ajakirjanikud ja fännid arvavad, et meil on Maxiga mingi probleemi. Minul ei ole tema vastu midagi, ta ei ole mulle midagi kunagi teinud,» rääkis Toro Rosso piloot Carlos Sainz.

«Ainukene probleem, mis minul on, puudutab Rahvusvahelist Autospordiliitu. Viimasel kahel aastal on järjepidevalt erinevaid karistusi määratud. Kui keegi sõidab raja natukene laiemaks, saab ta ühel korral 10-sekundilise karistuse, teisel korral võib ta saada aga (diskvalifitseerimist tähendava) must-valge lipu. Kohtunikud on igal korral erinevad ning sellest lähtuvalt on ka karistused erinevad,» avaldas Sainz talle murettekitava asjaolu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles