US Openil väljakule jooksnud fänn Murrayt ei hirmuta

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andy Murray
Andy Murray Foto: XINHUA/SIPA/XINHUA/SIPA

US Openi tenniseturniiril jooksis teise ringi kohtumises Katerina Bondarenko ning Saisai Zhengi vahel väljakule fänn, kes soovis oma iidoli Bondarenkoga pilti teha. See vahejuhtum on tõstatanud aga esile turniiri turvalisusküsimused.

Maailma teine reket Andy Murray võttis eile juhtunu kohta sõna. «Olen sellest teadlik, kuid ma ei näinud seda. See ei ole miski, millele mängule minnes mõtlen. Küll aga mõtlen sellele jalutades, eelkõige just seetõttu, mis on viimase 15 aasta jooksul suurlinnades juhtunud,» viitas Murray erinevatele terrorirünnakutele.

«Tenniseturniiridel olen end alati mugavalt tundud ning mul endal pole selliseid probleeme kunagi olnud. Tegelikult...üks laps hüppas olümpia ajal väljakule ning küsis oma pastaka tagasi, sest ma olin talle autogrammi andes sellega minema jalutanud,» meenutas Murray ning lisas, et on õnnelik, et eile midagi hullu ei juhtunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles