Vanameister jäeti ManU Euroopa liiga koosseisust välja

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastian Schweinsteiger
Bastian Schweinsteiger Foto: Martin Rickett/PA Wire/Press Association Images

Sellel nädalal emotsionaalselt koondisekarjääri lõpetanud sakslane Bastian Schweinsteiger jäeti Manchester Unitedi Euroopa liiga koosseisust välja.

Unitedi peatreener Jose Mourinho nimetas täna 27-mehelise koosseisu, kellega ta hakkab jahtima Euroopa liiga võitu. Teiste seas on koosseisus 18-aastased Timothy Fosu-Mensah ning Axel Tuanzebe.

Euroopa liiga reeglite järgi võib koosseisu kuuluda 21 väljaspool klubi treenitud mängijat. Unitedil on selliseid mängijaid koos Schweinsteigeriga 22. Unitedi alagrupis mängivad veel Fenerbahce, Feyenoord ning Luhanski Zorja.

Manchester Unitedi Euroopa liiga koosseis:

Väravavahid: David de Gea, Sergio Romero, Sam Johnstone

Kaitsjad: Eric Bailly, Phil Jones, Marcus Rojo, Daley Blind, Chris Smalling, Luke Shaw, Timothy Fosu-Mensah, Antonio Valencia, Matteo Darmian, Axel Tuanzebe

Poolkaitsjad: Paul Pogba, Juan Mata, Jesse Lingard, Michael Carrick, Ashley Young, Ander Herrera, Henrikh Mkhitaryan, Marouane Fellaini, Morgan Schneiderlin, Memphis Depay

Ründajad: Wayne Rooney, Zlatan Ibrahimovic, Anthony Martial, Marcus Rashford

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles