Kas Hunt pääseb Benglasi põhihooaja koosseisu?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt mängus Detroit Lionsi vastu
Margus Hunt mängus Detroit Lionsi vastu Foto: AFP/SCANPIX

Täna on tähtis päev ameerika jalgpalli profiliigas NFL. Meeskonnad peavad teatama 53 mängija nimed, kes kuuluvad põhihooaja koosseisu. Tõehetk saabub ka Cincinnati Bengalsi kaitseliinis mängiva Margus Hundi jaoks. Pigem arvatakse, et Hunt pääseb valitute hulka.

Hundi jaoks ei kulgenud hooajale eelnenud kontrollmängud päris plaanipäraselt. Avamatšis Minnesota Vikingsi vastu oli eestlane selgelt kurnatud olekuga ja ei saanud oma ülesannetega hakkama.

«Igal aastal on hooajaeelne ettevalmistus kulgenud omas rütmis. Seekord sujus kõik alguses hästi, kuid äkitselt tuli mulle treeninglaagris sein ette, pärast seda ei tundnud ma oma jalgu ning ülakehast kadus jõud ära,» selgitas Hunt. «Kui tuli mäng Vikingsiga, tundsin end laibana juba soojendusel.»

Hiljem Hundi sooritused õnneks paranesid ja viimases kontrollmängus Indianapolis Coltsi vastu teenis ta juba korralikult kiidusõnu. Cincyjungle.com kirjutab, et just Hundi viimased kaks esitust annavad lootust, et mees hakkab end taas leidma. «Coltsi vastu tegi ta oma parima hooajaeelse mängu. Statistikasse ta küll paljuga ei läinud, kuid suutis pidevalt vastaste mängujuhile survet avaldada.»

Portaali sõnul on Hunt üsna kindlalt Benglasi tugevuselt neljas äärekaitsja, Carlos Dunlapi, Michael Johsnoni ja Will Clarke’i järel. Hundile jääb omakorda selgelt alla Ryan Brown. Seetõttu eeldataksegi, et täna avaldatavas 53-mehelises nimekirjas on see ka Hunt. Oma viimast lepingujärgset hooaega alustav eestlane peab aga oma taset tõstma, et Benglas talle ka järgmiseks aastaks kohta pakuks. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles