Võrkpallikoondis võitis Poola kõrgliigaklubi vastu neljast geimist kolm

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht
Robert Täht Foto: Tairo Lutter / Postimees

Euroopa meistrivõistluste valiksarja teiseks ringiks valmistuv Eesti võrkpallimeeskond jätkas vormi testimist Poolas Lubinis peetud sõprusmänguga, kui Szczecini Espadoni vastu võeti võit. Seejärel tuli mängimisele 15 punktini kestnud lisageim, milles jäid omakorda peale poolakad.

Algavaks hooajaks esmakordselt Poola kõrgliigasse tõusnud Szczecini Espadon pidas meie rahvuskoondisega kolm tasavägist geimi, mis kõik lõppesid siiski Eesti meeskonna paremusega - lõpuvile ajal särasid tablool Eesti meeskonna 3:0 (22, 22, 23) võidunumbrid. Neljandas geimis, mis peeti 15 punktini, jäid napilt 15:13 peale Szczecini võrkpallurid, vahendab volley.ee.

Meie suurima punktisaagi kogusid Rauno Tamme ja Robert Täht, kelle arvele märgiti 11 punkti. Pluss-miinus arvestuses jäi Tamme seitsmega ja Täht kuuega plussi. Keith Pupart toetas omasid kaheksa ja Renee Teppan seitsme punktiga. Meeldiv on tõdeda, et täna käis platsil eelmisel nädalal põlvele liiga teinud Timo Tammemaa, kes tegi kaasa teises ja neljandas geimis, lüües viiest tõstest punktiks kaks. 15 punktiga oli üleplatsimängija Poola koondislane Michal Ruciak.

Kui pallingu vastuvõtul ja rünnakuefektiivsuses jäime Espadonile vastavalt protsentidega 45-59 ja 39-41 alla, siis blokis kogusime kuus punkti (11-5) enam. Serviässasid lõid vastased viis ja Eesti koondise mängijad kaks. Pluss-miinus arvestuses jäid eestlased 26 punktiga plussi, Poola võistkonna sama näitaja oli +19.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles