Eestlanna saavutas rahvusvahelisel epeeturniiril kõrge kolmanda koha

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carmen-Lii Targamaa (paremal).
Carmen-Lii Targamaa (paremal). Foto: Erakogu

Carmen-Lii Targamaa (En Garde) saavutas rahvusvahelisel naiskadettide epeeturniiril Peterburis 174 vehkleja konkurentsis kolmanda koha. Hea võistluse tegid veel Sandra Skoblov ja Karoliine Loit (mõlemad klubist Tallinna Mõõk), saades vastavalt 9. ja 12. koha.

Alagrupis kõik vastased alistanud Targamaa sai põhitabelisse kolmanda asetuse ja tagas sellega otse pääsu 64 parema hulka. Pääsul 16 hulka alistas ta järjest kaks Venemaa vehklejat – esmalt Natalja Kirillova 15:8 ja seejärel Evgenia Raihlina 15:6. Kaheksandikfinaalis sai ta aga loobumisvõidu Karoliine Loidilt, kes pidi turniiri tervisehädade tõttu katkestama. Veerandfinaalis võitis ta venelannat Viktoria Šitškinat 15:10, kuid pidi siis poolfinaalis tunnistama hilisema võitja moskvalanna Milen Bavuge 15:11 paremust.

Skoblov sai sarnaselt Targamaale alagrupis kõik võidud ja otse 64 hulka. Pääsuks 16 hulka alistas ta esmalt Diana Ikalova 15:13 ja seejärel Maria Kruteleva 15:11. Kaheksandikfinaalis kaotas Skoblov torgetega 12:15 moskvalannale Diana Aleksandrovale.

Loit alistas teel kaheksandikfinaali järjest kolm Venemaa esindajat: 128 hulgas Polina Konovalova 15:4, seejärel Anastassia Baljagina 15:6 ja 32 hulgas Regina Skolõševa 15:10.

Ülejäänud võistlustules olnud Eesti vehklejatest said Kärol-Liina Glinkin 56., Jelizaveta Kuznetsova 58., Zinaida Smõtškova 83., Karoliina Komissarova 88. ja Getter Lage 126. koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles