Suur tahe, suur suu, suur tulevik (1)

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mina ja maailm - just selline kippus eelmisel hooajal olema Max Verstappeni suhtumine ülejäänud vormelitsirkuse osavõtjatesse.
Mina ja maailm - just selline kippus eelmisel hooajal olema Max Verstappeni suhtumine ülejäänud vormelitsirkuse osavõtjatesse. Foto: SCANPIX

Belgia vormel-1 etapist ning Max Verstappeni ja Kimi Räikköneni duellist on möödas juba terve nädal, kuid kired noore hollandlase ümber ei kipu kuidagi vaibuma. Tuld hoiab katla all hõõgumas ka 18-aastane Verstappen ise, minnes oma viimaste kommentaaridega juba üle viisakuse ja eetika piiride.

Alustuseks hoiatas eksmaailmameister Jacques Villeneuve Verstappenit lausega: «Rahune maha, sa veel tapad kellegi.» Hollandlane vastas kodumaa meedia vahendusel seisukohaga, et mees, kes on ise kellegi tapnud, ei peaks selliseid sõnu pilduma, viidates 2001. aasta Austraalia etapile, kus Villeneuve tegi avarii ning tema auto küljest lahti tulnud ratas tabas rajakohtunikku Graham Beveridge’i, kes hukkus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles