Noore hispaanlase võimas võit

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maverick Vinales.
Maverick Vinales. Foto: Rui Vieira/AP

MOTO-GP. Silverstone’i ringrajal peetud Moto-GP sarja Suurbritannia etapi võitis Suzukil sõitev hispaanlane Maverick Viñales. 21-aastase Viñalese jaoks oli see Moto-GPs elu esimene etapivõit.

Esimesel ringil Pol Espargaro ja Loris Baziga juhtunud avarii tõttu anti sõidule kordusstart. Kolmandalt kohalt startinud Viñales möödus esimesel ringil nii kvalifikatsiooni võitnud Cal Crutchlow’st kui ka teiselt kohalt rajale läinud Valentino Rossist. Lõpuks saigi Crutchlow teise ja Rossi kolmanda koha. Tiitlikaitsja Jorge Lorenzo oli alles kaheksas.

Viñalese võit oli Suzuki meeskonnale esimene alates 2007. aastast, kui Chris Vermeulen triumfeeris Le Mansis. Lisaks oli see alates 2001. aastast esimene kord, kui Suzuki on esikoha võtnud algusest lõpuni kuivades tingimustes. Ühtlasi on hispaanlane sel hooajal juba neljas sõitja, kes oma karjääri esimese etapi võitis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles