Inglismaa peatreeneri kummaline sõnavõtt: mina ei saa Rooneyle öelda, kus ta mängib

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sam Allardyce
Sam Allardyce Foto: Carl Recine/REUTERS

Inglismaa koondise uus peatreener Sam Allardyce sai eile Inglismaa koondisega MM-valiksarjas hilise 1:0 võidu Slovakkia üle.

Mängujärgselt tekkis meedial taas küsimus, mis positsioonil peaks mängima Inglismaa kapten ning läbi aegade suurim väravakütt Wayne Rooney. Allardyce’i sõnul pole see tema öelda. «Wayne mängis seal, kus iganes ta tahtis. Ma ei saa talle öelda, et ära seal enam mängi,» kõlas koondise peatreeneri vastus, kui talt küsiti, miks Rooney nii madalal poolkaitses mängis.

«Ma usun, et tal on palju rohkem koondisekogemust kui minul. See ei ole minu öelda, kus ta mängib. Minu asi on küsida, kas ta saab enda positsioonil hakkama. Jah, ta mängis sügavamal kaitses, kui oleksid algselt ette näinud, kuid jäin tema esitusega rahule,» selgitas Allardyce.

Üldisemalt mängu hinnates tunnistas peatreener, et koondisel oli probleeme võimaluste realiseerimisega. «Slovakkia parkis bussi. Kui täpne olla, siis nad parkisid kahekorruselist bussi. Me peame edaspidi oma võimalusi paremini realiseerima, see teeks meie elu lihtsamaks.»

Inglismaa alistas Slovakkia lisaminutite väravast, kui täpne oli Adam Lallana. Slovakkia keskkaitsja Martin Škrtel teenis mängu 57. minutil teise kollase kaardi ning Inglismaa sai rohkem kui pool tundi mängida arvulises ülekaalus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles