Korvpalli Balti liigas osaleb kuus Eesti klubi, uus liituja on Valgevenest

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel hooajal kohtusid Balti liiga finaalis Tartu ja Šiauliai.
Eelmisel hooajal kohtusid Balti liiga finaalis Tartu ja Šiauliai. Foto: Tairo Lutter

Täna selgusid korvpalli Balti liiga alagruppide koosseisud algavaks hooajaks. Mõlemas alagrupis osaleb kaks Eesti klubi, mullune hõbe Tartu Ülikool ja BC Kalev/Cramo liituvad BBLiga play-offis.

Alagrupiturniiril mängitakse kõigiga kaks korda läbi – üks mäng kodus, teine võõrsil. Balti riikidest väljastpoolt osaleb tänavugi Kasahhi klubi Atõrau Barsõ ja uue tulijana Valgevene klubi Borisfen.

Esialgse info kohaselt alustatakse mängudega 11. oktoobril, mil Eesti klubidest Tarvas peab oma esimese mängu Balti liigas võõrsil Läti meistri Valmiera/Ordo vastu. Samal päeval võõrustab Pärnu Sadam Kedainiai Nevežist. Päev hiljem, 12. oktoobril mängib kodus Nevežisega AVIS Rapla meeskond ning Pieno Zvaigzdes võõrustab TTÜ KK-d.

Kui põhioturniir saab veebruaris läbi, siis kaheksandikfinaalid peavad olema peetud 23. veebruariks, veerandfinaalid on läbi 9. märtsiks, poolfinaalid 23. märtsiks ning Balti liiga võitja on selgunud 6. aprilliks.

A-alagrupp

Pärnu Sadam

AVIS Rapla

Barons/LDz (Läti)

Jurmala/Fenikss (Läti)

Liepaja/Triobet (Läti)

Kedainiai Nevežis (Leedu)

Atõrau Barsõ (Kasahstan)

B-alagrupp

Rakvere Tarvas

TTÜ KK

Valmiera/Ordo (Läti)

Jekabpils (Läti)

Ogre Kumho Tyres (Läti)

Pieno Žvaigždes (Leedu)

Borisfen (Valgevene)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles