Luca Toni: van Gaal lasi oma võimu tõestuseks meie ees püksid maha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luca Toni kritiseeris oma endist treenerit Louis van Gaali.
Luca Toni kritiseeris oma endist treenerit Louis van Gaali. Foto: SCANPIX

Praeguse Torino Juventuse mängumehe Luca Toni sõnul on Müncheni Bayerni jalgpalliklubi peatreener Louis van Gaal oma võimu näitamiseks kõigeks valmis.

Mäletatavasti kuulus Toni varasemalt Bayerni ridadesse, kuid lahkus sealt 2010. aasta jaanuaris AS Romasse. Lahkumise põhjuseks oli asjaolu, et kuulus itaallane pidi van Gaali käe all leppima vähese mänguajaga.

«Ma ei ole kunagi varem kohanud kedagi sellist nagu tema. Mäletan ühte juhtumit, kus ta üritas meile selgeks teha, et ta ei karda kuulsaid mängijaid pingile jätta. Selle tõestuseks lasi ta püksid alla ning tahtis sellega näidata, et tal on selleks vajalikud munad olemas,» meenutas Toni Sport Bildiga vesteldes. «Õnneks ei istunud ma esimeses reas ja ei näinud midagi.»

«Ta on hull treener, kes ei tea, kuidas oma mängijatega käituda. Mehed nagu tema ja Felix Magath on eelmise generatsiooni treenerid ja nad ei oska tänapäeva mängijatega suhelda,» lisas Toni. «Ta tahtis, et mängijad jääksid hommikusöögil oma kohale kuni kõik on lõpetanud. Itaallased joovad hommikuti vaid kohvi ja seega lõpetasin mina varem ja seadsin end seejärel mugavalt sisse. Seejärel ilmus ta minu selja taha ja hakkas minu peale karjuma ning tõmbas mind püsti. Ta tegi mulle selgeks, et tema on siin ülemus ja ma võin lahkuda, kui asjad mulle ei meeldi.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles