Džeko meenutab: 7:0 võit Eesti üle oli unikaalne ja ajalooline

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edin Džeko ja Mehmed Baždarevic mängueelsel pressikonverentsil
Edin Džeko ja Mehmed Baždarevic mängueelsel pressikonverentsil Foto: Kaarel Täll

Bosnia ja Hertsegoviina jalgpallikoondise kapten Edin Džeko meenutas päev enne MM-valikmängu Eestiga kaheksa aastat tagasi toimunud kohtumist, kus Bosnial õnnestus saada ajalooliline 7:0 võit. Džeko lõi kaks väravat.

«Ma ei usu, et meil homme nii hästi läheb. See oli unikaalne ja ajalooline matš,» meenutas Džeko Zenicas peetud mängu, ka homne kohtumine toimub samas linnas ja samal staadionil. «Jalgpallis on kõik võimalik ja meie peamine eesmärk on saada kolm punkti ehk võita.» 

Bosnia peatreener Mehmed Baždarevicil jagus eestlaste kohta kiidusõnu. «Ma pole kunagi öelnud, et oleme siin kindlad favoriidid, kuid samal ajal peame olema enesekindlad. Eesti on suurepärane meeskond, kelle vastu peab ettevaatlik olema.»

Kogenud kaitsja Emir Spahici sõnul on hea MM-valiksarja algus väga oluline. «Iga uus algus on oluline. Loomulikult tahame võita, eriti kodustaadionil. Teeme kõik, et saada vajalik tulemus,» ütles koondise eest 89 mängu pidanud vanameister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles