Ragnar Klavan: viik oleks Bosnia vastu väga hea tulemus

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondis alustab homme MM-valikturniiri, kui avamängus kohtutakse Zenicas Bosnia ja Hertsegoviinaga. Kapten Ragnar Klavan ütles mängueelsel pressikonverentsil, et viigiga jääks Eesti koondis väga rahule.

«Bosnia on tugev meeskond, seega oleks viik kindlasti väga hea tulemus,» kinnitas Klavan, kes on põlvevigastusest täielikult paranenud ja valmis homme meeskonda aitama. Kapteni sõnul ei ole koondis uueks valiktsükliks mingit kindlat lõppeesmärki seadnud ja igas kohtumises minnakse maksimumi andma. «Võtame ühe mängu korraga ja vaatame asja samm sammu haaval.»

Peatreener Magnus Pehrsson kinnitas, et kõik mehed on terved ja head vormis. «Kõik on korras. Mängijad on värsked ja reis läks plaanipäraselt,» rääkis rootslane. Kindlat mänguplaani ta avaldada ei soovinud, kuid avaldas lootust, et Eesti suudab näidata mängu, kus rünnak ja kaitse on tasakaalus «Meie mänguplaan oleneb vastasest, seda on raske ennustada. Loodame, et kaitse ja rünnak on tasakaalus. Meie jaoks on ülioluline, et suudame kaitses agressiivsed olla,» selgitas ta.

Nii Klavan kui Pehrsson kinnitasid, et kaheksa aastat tagasi Zenicas saadud 0:7 kaotust nad meelde pole tuletanud. «See oli nii suur trauma, et olen suutnud kõik ära blokkida,» kinnitas Klavan. Ka peatreeneri sõnul ei jäta tema aju niivõrd ebameeldivad asju meelde.

Bosnia ajakirjanikud uurisid Klavanilt, kuidas ta hindab kohalikku ründestaari Edin Džekot. «Ta on väga hea mängija. Mängisin suvel USAs tema vastu ja ta lõi meile (Liverpoolile - toim) ka värava.» 

Ka äärekaitsja Artur Pikk kinnitas, et homme tegemist on väga tugeva vastasega. «Väga hea ja ründav meeskond. Meie jaoks on kõige tähtsam kaitsetöö. Sellest sõltub homne tulemus. Ma usun, et nende vastu saab mängida küll, kuid kõik algab kaitsest,» rääkis Pikk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles