Bayerni peatreener: ma ei suhtle agentidega, nad ei kuulu mu ameti juurde

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi peatreener Carlo Ancelotti lausus, et väldib igal võimalusel mängijate agentidega suhtlemist, eelistades hoolealustega silmast silma vestlemist.

«Ma ei räägi agentidega,» lausus Ancelotti väljaandele Die Welt. «Minu meelest ei kuulu nad mu elukutse juurde. Räägin mängijatega otse ja loodan, et nemadki tulevad probleemide ilmnemise korral otse minu juurde, mitte ei lähe agendi jutule,» sõnas itaallane.

Tema arvates on agentidel tänapäeval jalgpallimaailmas liiga suur mõjuvõim ja see mõjub kogu spordialale kahjustavalt. «Paljud klubid on andnud agentidele väga suure võimu. Aga rahvas tuleb staadionile, et vaadata mängijaid. Just mängijad on jalgpallis kõige tähtsamad inimesed, mitte agendid või treenerid,» märkis Ancelotti.

Itaallane on ka varem agentide teemal teravalt arvamust avaldanud – mõne aasta eest Madridi Reali juhendades pahandas ta Gareth Bale’i agendiga, kes läks otse klubi presidendi Florentino Perezi jutule, et oma kliendile väljakul sobivamat positsiooni välja kaubelda. Ancelotti oleks eelistanud, et Bale oleks ise temaga rääkima tulnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles