Staarid ihkavad võita varjusurmast ärganud turniiri

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sidney Crosby.
Sidney Crosby. Foto: SCANPIX

JÄÄHOKI. Tasemelt on see vähemalt sama kõva kui olümpiamängude hokiturniir. Võib-olla isegi kõvem, sest olümpiaturniiri viimastele kohtadele jõudvaid keskmikke siin ei osale. Nende asemel on Põhja-Ameerika noortest staaridest koosnev meeskond ja Euroopa koondis, kuhu kuuluvad hokimehed, kelle oma riigi meeskond turniirile ei pääsenud. Jutt käib tuleval nädalal Torontos algavast jäähoki Maailma Karikaturniirist. 

Kõik maailma vägevamad hokimaad on NHLi korraldamisel toimuvaks turniiriks komplekteerinud vägevad koondised. Näiteks Kanada, eesotsas Sidney Crosby, Ryan Getzlafi ja Corey Perriga, või USA, eesotsas Patrick Kane’i, Ryan Kesleri ja T. J. Oshiega. Ja mõistagi Põhja-Ameerika hoki alaline vastane number üks – Venemaa, mida veavad Aleksandr Ovetškin ja Jevgeni Malkin.

Venelaste jaoks on pärast 12-aastast vaheaega toimuv Maailma Karikaturniir esimene võimalus natukenegi viimaste olümpiate alandustega fännide ees tekkinud võlga tasuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles