Verstappen Laudale: võime koos psühhiaatri juurde minna

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: LaPresse/Photo4/LaPresse

Red Bulli 18-aastane vormelipiloot Max Verstappen andis lõpuks vastuse vormelilegendile Niki Laudale, kes käskis noormehel psühhiaatri poole pöörduda.

Eelmisel nädalal kommenteeris Lauda Belgia GPl juhtunud, sõnades, et Verstappen peaks pöörduma psühhiaatri poole. «Teisi sõitjaid ei tohi kunagi panna ohtlikkusse olukorda. Max pole tähele pannud, et vahepeal ta just seda teebki. Ta ei tunnista oma vigu.»

Nüüd andis Verstappen Hollandi meedia vahendusel Laudale vastuse, kutsudes teda endaga psühhiaatri juurde kaasa. «Me võiksime siis juba sama hästi sinna koos minna,» ütles Verstappen väljaandele Ziggo Sport Totaal.

Mis puudutab Belgia GPl juhtunud intsidenti soomlase Kimi Räikköneniga, siis Verstappen sai vähemalt oma viimases sõnavõtus soomlase frustratsioonist aru. «Kui mina oleksin Kimi, oleksin täpselt samu asju raadiosse öelnud. Kuid kriitika ei muuda minu jaoks suurt midagi. Teen rajal ikka oma asja edasi.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles