Astana spordidirektor: Contador peaks karistusega leppima

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alberto Contador
Alberto Contador Foto: SCANPIX

Astana jalgrattameeskonna spordidirektori Giuseppe Martinelli sõnul peaks mullu Kasahstani tiimis sõitnud ja Tour de France’i võitnud hispaanlane Alberto Contador leppima talle dopingu tarvitamise eest määratud karistusega ning tulevikku vaatama.

«Contador on tugevaim ja ta näitab seda veel,» lausus Martinelli. «Arusaamatuste vältimiseks tahan selgitada, et usun Alberto puhtusesse, kuid selle tõestamine on äärmiselt keeruline. Teades kogu seda rasket tööd, mis me Touri võitmise nimel tegime, võite vaid ette kujutada, kui suur löök sellest ilmajäämine mulle on.»

«On aegu, mil tuleb teha valikuid. Vastu seina sõites ja maha kukkudes tuleb leida julgus uuesti alustada. Alberto peaks tegema seda, mida pea talle ütleb arvestamata teda ümbritsevate inimeste soovitusi,» lisas Martinelli.

Eelmise Touri teisel puhkepäeval keelatud ainet klenbuterooli sisaldanud proovi andnud Contador lubas Hispaania alaliidu poolt määratud aastase võistluskeelu edasi kaevata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles