Taas põlve vigastanud Klavan: meeskonnana me täna hävisime

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetu penaltiolukord, kus Ragnar Klavan taas põlve vigastas
Õnnetu penaltiolukord, kus Ragnar Klavan taas põlve vigastas Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan tunnistas pärast 0:5 kaotust Bosniale ja Hertsegoviinale, et meeskonnas on praegu midagi paigast ära.

«Kui teaks, miks halvasti läks, siis teeks asjad ümber. Alustasime kaitsvalt ja riski ei võtnud, kuid ikka löödi meile kaks tükki. Pärast seda avasime oma mängu ja õnneks ei karistatud meie pallikaotusi ära. Tänu Mihklile (väravavaht Mihkel Aksalu – toim) jäi 5:0, muidu oleks võinud 9:0 olla,» rääkis Klavan kohtumise järel.

Klavan mängis 90 minutit ka kaheksa aastat tagasi samal staadionil toimunud matšis, mille Eesti kaotas 0:7. Kas tuli täna midagi tuttavat ette? «Niimoodi mängus selle peale ei mõelnud, aga pärast kolmandat ja neljandat väravat oli selge, et peame veel kompaktsemalt mängima. Tänu Mihklile suutsime suuremat kaotust vältida, muidu oleks asi veel hullem olnud,» rääkis Klavan. «Meeskonnana me täna hävisime.»

Kas peatreener Magnus Pehrssoni ideed jõuavad mängijateni? «Peatreeneri ideed jõuavad meeskonnale kohale, kuid meie teostus pole kõige selgem. Meil oli periood, kus asjad toimisid päris hästi, kuid nüüd oleme viimase kolme mänguga lasknud endale lüüa 13 väravat ja ise löönud ainult ühe. Asjad on praegu paigast ära.»

Klavan ise vigastas tänases mängus taas sama põlve, mille tõttu polnud veel reede hommikul kindel, kas Liverpooli jalgpalliklubi mehe üldse koondise juurde lubab. Vahetust Klavan küsida ei tahtnud: «Raske on meeskonda sellisel hetkel jätta. Andsin endast parima, kuigi vigastus segas väga. Suure tõenäosusega mu vigastuspaus nüüd jätkub.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles