Maailma esireket teenis USA lahtistel juba kolmanda loobumisvõidu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jo-Wilfried Tsonga oli sunnitud andma Novak Djokovicile loobumisvõidu.
Jo-Wilfried Tsonga oli sunnitud andma Novak Djokovicile loobumisvõidu. Foto: SCANPIX

USA lahtistel tennisemeistrivõistlustel jõudis meeste üksikmängus poolfinaali Novak Djokovic, kes teenis taaskordse loobumisvõidu.

Maailma esireketi jaoks on seekordne USAs peetav Suure Slämmi turniir kulgenud kummaliselt, sest seni on ta saanud pidada vaid kaks täismatši. Kui avaringis võitis serblane neljasetilises mängus Jerzy Janowiczi, siis teises ringis sai ta loobumisvõidu tšehh Jiri Veselylt, kes ei tulnudki väljakule. Kolmandas ringis oli ta esimeses setis 4:2 juhtimas Mihhail Južnõi vastu, kuid venelane jättis mängu katki.

Üksikmängu neljandas ringis pidas Djokovic oma senise turniiri teise täismatši, kui alistas 6:2, 6:1, 6:4 briti Kyle Edmundi. Veerandfinaalis kohtus maailma esireket üheksanda asetusega Jo-Wilfried Tsongaga, kes pidi aga põlvevigastuse tõttu andma seisul 6;3, 6:2 loobumisvõidu.

Poolfinaalis on nüüd Djokovici vastaseks prantslane Gael Monfils.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles